Политика в отношении файлов cookie

Pārzinis personas datu apstrādei ir SIA “Lielais dzintars”, adrese: Radio iela 8, Liepāja, tālrunis: 63424555, elektroniskā pasta adrese: birojs@lielaisdzintars.lv
Pārziņa Personas datu aizsardzības speciālista kontaktinformācija: tālrunis 28664223, e-pasts info@fpdd.lv


SĪKFAILU IZMANTOŠANAS NOLŪKS UN TIESISKAIS PAMATS

  1. iegūt lietotāju apmeklējumu statistiku, lai uzlabotu tīmekļa vietnes saturu un lietojamību;
  2. parādīt atbilstošas un atsevišķus lietotājus interesējošas reklāmas, tādējādi popularizējot un reklamējot digitālās koncertzāles pakalpojums.
    Ja lietotājs apstiprina sīkfailu pieņemšanu, tad sīkfailu izmantošanas tiesiskais pamats ir datu subjekta piekrišana (Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta a)apakšpunkts) un lietotājs apstiprina, ka ir iepazinies ar informāciju par sīkfailiem (t.sk. informāciju, ka personas dati tiek nodoti trešajām personām, iespējams arī, ārpus Eiropas savienības un Eiropas ekonomiskās zonas), to izmantošanas nolūkiem.
  3. nodrošināt Digitālās koncertzāles tīmekļa vietnes digitalaisdzintars.lv darbību un pamatfunkcijas.
    Noraidot sīkfailus vai nesniedzot piekrišanu, lietotājs noraida visus neobligātos un trešo pušu sīkfailus, ko izmanto šī tīmekļa vietne, izņemot nepieciešamos sīkfailus, kuri ir nepieciešami tīmekļa vietnes darbības un pamatfunkciju nodrošināšanai (Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta f)apakšpunkts).


PERSONAS PIEKRIŠANAS / NORAIDĪŠANAS ATCELŠANA UN SĪKFAILU IZMANTOŠANAS IEROBEŽOŠANADigitālās koncertzāles tīmekļa vietnes paziņojumā par sīkfailu izmantošanu lietotājs var ierobežot gan neobligāto, gan trešo pušu sīkfailu izmantošanu nospiežot pogu “Nepiekrītu sīkdatņu lietošanai”. Sīkfailu iestatījumus lietotājs var mainīt jebkurā laikā, noklikšķinot Digitālās koncertzāles tīmekļa vietnes kājenē linku “Pielāgot izvēli” un pēc tam izvēloties attiecīgos iestatījumus.
Lietotājam ir tiesības jebkurā laikā izmantot dažādus sīkfailu bloķētājus, vai mainīt sīkfailu iestatījumus savā pārlūkprogrammā, vai dzēst sīkfailus savos interneta pārlūkprogrammas iestatījumos.


TĪMEKĻA VIETNE IZMANTOTIE SĪKFAILI
Digitālās koncertzāles tīmekļa vietnē izmanto sīkfailus (arī zināmi kā sīkdatnes, cookies), kas iegūst tīmekļa vietnes lietotāja personas datus (IP adresi un ar vietnes apmeklējumu saistīto informāciju - datumu, laiku).
Tīmekļa vietnē tiek izmantotas šāda veida sīkdatnes:

NEPIECIEŠAMIE SĪKFAILI
Nepieciešamie sīkfaili palīdz padarīt tīmekļa vietni par izmantojamu, nodrošinot pamata funkcijas, piemēram, lappuses navigāciju un piekļuvi drošām vietām tīmekļa vietnē. Tīmekļa vietne bez šiem sīkfailiem nevar pareizi funkcionēt.
FUNKCIONĀLIE SĪKFAILI
Funkcionālie sīkfaili ļauj tīmekļa vietnei atcerēties informāciju, kas maina veidu, kā vietne darbojas vai izskatās, piemēram, valodas izvēli vai burtu lielumu.
STATISTIKAS SĪKFAILI
Sīkdatnes, kas uzkrāj informāciju, kā apmeklētāji lieto šo tīmekļa vietni, piemēram, lai noteiktu kādas sadaļas tiek visbiežāk apmeklētas.
MĀRKETINGA SĪKFAILI
Mārketinga sīkfaili tiek izmantoti reklāmas un mārketinga nolūkos, lai sekotu līdzi apmeklētājiem tīmekļa vietnēs. Tādējādi parādot atbilstošas un atsevišķus lietotājus interesējošas reklāmas.

PERSONAS DATU IESPĒJAMIE SAŅĒMĒJI
Personas datu saņēmēji ir SIA “Lielais Dzintars” atbildīgie darbinieki, nolīgtais tīmekļu vietnes uzturētājs un atsevišķos gadījumos 3.puse, kas nodrošina kādu no tīmekļa vietnē ievietotajiem pakalpojumiem vai funkcijām, pēc lietotāja sniegtās piekrišanas.


LIETOTĀJA KĀ DATU SUBJEKTA TIESĪBAS
Informējam, ka lietotajām kā datu subjektam ir tiesības pieprasīt pārzinim piekļūt apstrādātajiem personas datiem, lūgt personas datu dzēšanu, iesniedzot pamatojumu Jūsu lūgumam, likumā noteiktajos gadījumos lūgt Jūsu personas datu apstrādes ierobežošanu, kā arī iebilst pret apstrādi. Lietotājam ir tiesības iesniegt sūdzību par nelikumīgu lietotāja personas datu apstrādi Datu valsts inspekcijā.